6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 6.
+36-76/777-326 | +36-20/365-9084
Nyitva tartás: H-P.: 07:00-17:00 | Sz.: 08:00-14:00

Ismerj meg bennünket

Bemutatkozás

A Gumi-Sped Kft. 2000-ben, kecskeméti székhellyel alakult meg családi vállalkozásként, magyar tulajdonossal és mára már a régió meghatározó gumiszervíz, autószervíz vállalkozásává fejlődött.


A kezdetekben új és használt gumiabroncsok szerelésével, értékesítéssel, javításával foglalkozó cég mára tevékenysége kibővült személy és tehergépjárművek teljeskörű javításával, műszaki vizsgabázissal, eredetiség vizsgálattal, Tachográf illesztő tevékenységgel valamint személy és kamion mosóval, illetve teljes körű ponyva készítéssel, javítással, logisztikai szolgáltatásokkal, ingatlan hasznosítással, bérbeadással.


A piaci körülményekhez alkalmazkodva széles márka és minőségi választékkal várjuk meglévő és új ügyfeleinket.


Bridgestone, Firestone, Dayton, illetve West Lake, Golden Crown, Goodride, Hankook, Pirelli, Michelin, Continental, Good Year, Nexen, Ventus gumiabroncsok kis és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk.


Fontosnak érezzük, hogy ügyfeleink mindig gyors és minőségi szolgáltatásban részesüljenek, így büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a 2015-ös évtől megkaptuk a Bridgestone Allianz Partner Minősített tanúsítványt a kecskeméti telephelyünkre. Megköveteljük magunktól a mindenkori tisztességes és átlátható javítási munkálatok elvégzését, többek között ezt garantálja a Gumi-Sped Kft. minőségirányítási rendszere. Igyekszünk, hogy műhelyünk barátságos légköre is erősítse a minőségi szerviz alkotta kellemes képet; nálunk mindig a megrendelőink és gépjárműveik biztonsága az első. Partnereink számára hosszú távú előnyöket kínálunk, amely a tervezhető, kiszámítható, stabil és sikeres együttműködés alapja.


Tolnai Attila
Ügyvezető-igazgató-tulajdonos

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben kérdésed merült fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Széchenyi terv